Un petit Museu prop del jaciment de l’El Molar
El Museu arqueològic de Sant Fulgenci, deuria de mostrar alguns objectes trobats al jaciment de la necròpolis d’El Molar, objectes egipcis o egitizants del segle VI aC., que ara sols poden contemplar en poques publicacions i que ara resten als magatzems del Museu arqueològic d’Alacant. Us apropem una mica d’informació a l’espera que siguin tornats a aquest museu del Baix Segura.

Categories: MUSEUS

Entrades relacionades

MUSEUS

Les noves referencies del Museu Egipci de Barcelona

Les noves referencies del Museu Egipci de Barcelona Amb l’ocasió del 25é aniversari (si es que cal una raó) , el Museu ha ampliat el seu fonts amb 18 noves obres de l’antic Egipte. Ha estat Llegiu més…

General

El que hi ha d’egipcià a un museu català – Museu de les Terres de l’Ebre

El que hi ha d’egipcià a un museu català Museu de les Terres de l’Ebre Creat el 2011, és un espai museístic dedicat a la historia, l’etnografia, l’ecologia, l’economia i la geografia del delta de Llegiu més…

General

El que hi ha d’egipcià a un museu català – Biblioteca Museu Víctor Balaguer

El que hi ha d’egipcià a un museu català Biblioteca Museu Víctor Balaguer Aquesta institució, va ser fundada l’any 1884 per l’intel·lectual i polític liberal Victor Balaguer i Cirera (1824-1901) amb el fi de fomentar Llegiu més…