Un petit Museu prop del jaciment de l’El Molar
El Museu arqueològic de Sant Fulgenci, deuria de mostrar alguns objectes trobats al jaciment de la necròpolis d’El Molar, objectes egipcis o egitizants del segle VI aC., que ara sols poden contemplar en poques publicacions i que ara resten als magatzems del Museu arqueològic d’Alacant. Us apropem una mica d’informació a l’espera que siguin tornats a aquest museu del Baix Segura.

Categories: MUSEUS

Entrades relacionades

General

Museu del Puig des Molins a Eivissa

El Puig des Molins és un petit turó situat al sud-oest de la badia d’Eivissa que rep el seu nom dels molins de vent que coronen el seu cim des d’almenys el segle XIV. Va Llegiu més…

General

Els papirs: P. Mallorca I i P.Mallorca II – La darrera descoberta de la Dra. Marina Escolano-Poveda de la Johns Hopkins University.

Els papirs: P. Mallorca I i P.Mallorca II – La darrera descoberta de la Dra. Marina Escolano-Poveda de la Johns Hopkins University. El Museu Bíblic de Mallorca poseig uns fracments de papirs escrits en jeroglific Llegiu més…

General

El petit Bes de Burriac al Maresme

El petit Bes de Burriac al Maresme Aquest petit fragment de testa d’una terracota representant una divinitat es feta a motlle, representant el déu Bes. Podem apreciar clarament els seus trets fisonòmics, amb els arcs Llegiu més…