UEMOT

Projecte UEMOTrecerca i recopilacio de documentació, imatges i indrets, amb i sobre restes Egipcies a Catalunya
EGIPTE A CATALUNYA El que la meva dona i jo anomenem projecte UEMOT no es altre que recopilar i ordenat tot el que hi ha a Catalunya, de i sobre Egipte.  Tot el que moltes persones, entre grans aficionats, professors, especialistes, periodistes, catedratics i a la fi apassionats d’aquesta cultura, amb els seus treball, articles, tesi i d’altres, han treballat durant el temps. Totes les restes que hi han al nostre pais. Aquets son els objectius UEMOT.
Volem funcionar con un repositori com una eina (un programari i un servidor) que permet emmagatzemar i mantenir objectes digitals (imatges, documents de text, audiovisuals, etc.) i fer-los accessibles a través d’aquest lloc web.
Preludi.- Museu Catalá de l’Egipte Antic  -  Un somni
bandera catalunya              bandera egipte

plano egipte


Per tota aquesta plana web, hem fet servir “La Transcripció catalana dels noms propis egipcis” d’en Josep Padró i Concepció Piedrafita. Publicat a Nilus, Butlletí de la Societat Catalana d’Egiptologia, en el seu número 1, pp 4 ss, 1992.

Aquesta web esta licenciada per a Creative Commons, per a l’util.litzacio d’imatges i textes, tan sols cal citar la seva procedencia, i es d’us public i sense anim de lucre.

Copyright
El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i difusió del patrimoni cultural. Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts, que corresponen o bé a particulars o bé a les institucions mencionades corresponents, o bé a terceres persones de les quals es fa reserva expressa dels seus drets. Queda expressament prohibida qualsevol utilització amb finalitats comercials. Per qualsevol dubte contacteu amb la institució corresponent.

Comments are closed.