Projecte UEMOTrecerca i recopilacio de documentació, imatges i indrets, amb i sobre restes Egipcies a Catalunya
EGIPTE A CATALUNYA El que la meva dona i jo anomenem projecte UEMOT no es altre que recopilar i ordenat tot el que hi ha a Catalunya, de i sobre Egipte.  Tot el que moltes persones, entre grans aficionats, professors, especialistes, periodistes, catedratics i a la fi apassionats d’aquesta cultura, amb els seus treball, articles, tesi i d’altres, han treballat durant el temps. Totes les restes que hi han al nostre pais. Aquets son els objectius UEMOT.
Volem funcionar con un repositori com una eina (un programari i un servidor) que permet emmagatzemar i mantenir objectes digitals (imatges, documents de text, audiovisuals, etc.) i fer-los accessibles a través d’aquest lloc web.
Preludi.- Museu Catalá de l’Egipte Antic  –  Un somni
bandera catalunya              bandera egipte

plano egipte


Per tota aquesta plana web, hem fet servir “La Transcripció catalana dels noms propis egipcis” d’en Josep Padró i Concepció Piedrafita. Publicat a Nilus, Butlletí de la Societat Catalana d’Egiptologia, en el seu número 1, pp 4 ss, 1992.

Aquesta web esta licenciada per a Creative Commons, per a l’util.litzacio d’imatges i textes, tan sols cal citar la seva procedencia, i es d’us public i sense anim de lucre.

Copyright
El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i difusió del patrimoni cultural. Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts, que corresponen o bé a particulars o bé a les institucions mencionades corresponents, o bé a terceres persones de les quals es fa reserva expressa dels seus drets. Queda expressament prohibida qualsevol utilització amb finalitats comercials. Per qualsevol dubte contacteu amb la institució corresponent.