Les remodelades sales del Museu d’Arqueologia de Catalunya
De esplèndida, de sensacional, he de considerar la remodelació de les sales d’aquest antic Museu català. Veritablement he de considerar que les tècniques museístiques tenen el seu vèrtex en el treball aquí realitzat.
Recomano encaridament la visita a aquest temple de cultura. De passada podeu contemplar aquesta escultura masculina Egípcia. Representa un alt funcionari egipci en actitud de marxa.
De procedència Alexandrina, Ptolemaic II-I aC . De granit negre polit.
Número inventari 21943.
Podeu saber mes de Museu i de la seva Col·lecció .

Categories: GeneralMUSEUS

Entrades relacionades

General

Amulets de tipus egipci de l’aixovar funerari de la tomba 586 de la necròpolis del “Cabecico del Tesoro”

Amulets de tipus egipci de l’aixovar funerari de la tomba 586 de la necròpolis del Cabecico del Tesoro al conjunt arqueològic ibèric del Verolay a Santo Angel. Depositat al Museu Arqueològic de Murcia. Figureta Horus, Llegiu més…

General

Un Horus molt ben conservat, trobat a la necròpolis El Cigarralejo

Un Horus molt ben conservat, trobat a la necròpolis El Cigarralejo  Trobat a la necròpolis del conjunt ibèric del Cigarralejo, a la població de Mula, a tocar del Baix Segura, concretament a sepultura numero T-180. Llegiu més…

General

Figura antropomorfa amb cap de Falcó. Horus

El Museu Municipal «Jerónimo Molina» de Jumella, a la comarca de l’Altiplà es depositari d’aquesta figureta d’Horus, trobada al jaciment de lanecròpoli del “poblado” a Coimbra del Barranco Ancho.Emmotllada en pasta i vidrada, mesura 37 x Llegiu més…