La Nina del Museu de l’Art de la pell de Vic

Nina egípcia. Cuir modelat i policromat, tot plegat de color fosc. Modelada en forma de nina. Presenta decoració amb tela enganxada i plata. Porta una corona i collarets. La peça està incomplerta ja que li manquen les cames i un braç. Mesura 21×9,5x5cm, essent datada a 3000 a.C, de probable procedencia a excavacions properes a les piràmides de Saqqara.

Número d’Inventari: MAP 362; C/1925 s part del fonts de la col·leccio Andreu Colomer Muntmany del Museu d’Art de la pell a Vic.

Categories: MUSEUSPeces

Entrades relacionades

General

Els Semis de la seca d’Ebusus dels museus catalans – 1a. Collita.

Els Semis de la seca d’Ebusus dels museus catalans – 1a. Collita. Encunyades des de el segle IV aC., els Semis que trobem son majoritàriament datats com a moneda Republicana, eina del comerç cartaginès, circulen Llegiu més…

Peces

Terracota amb la corona Hedjet al museu d’Ullastret

Terracota amb la corona Hedjet al museu d’Ullastret Afegim al recopilatori corresponent al Museu d’Ullastret aquesta terracota de procedència púnica, datada al segle III aC. Que duu una corona tronc-cònica a la manera de la Llegiu més…

Peces

Una nova figura d’Isis al Museu Bíblic Tarraconense

Una nova figura d’Isis al Museu Bíblic Tarraconense Incorporem al recopilatori del Museu Bíblic Tarraconense, la figura de la deessa Isis que podeu veure a la imatge adjunta. Germana i esposa d’Osiris i mare d’Harpòcrates Llegiu més…