La Nina del Museu de l’Art de la pell de Vic

Nina egípcia. Cuir modelat i policromat, tot plegat de color fosc. Modelada en forma de nina. Presenta decoració amb tela enganxada i plata. Porta una corona i collarets. La peça està incomplerta ja que li manquen les cames i un braç. Mesura 21×9,5x5cm, essent datada a 3000 a.C, de probable procedencia a excavacions properes a les piràmides de Saqqara.

Número d’Inventari: MAP 362; C/1925 s part del fonts de la col·leccio Andreu Colomer Muntmany del Museu d’Art de la pell a Vic.

Categories: MUSEUSPeces

Entrades relacionades

General

El Taueret de Caterina Albert i Paradís

El Taueret de Caterina Albert i Paradís Tueris o Toeris (nom grec) o Taueret (nom egipci) també escrit Taweret, Taurt, Tuat, Taouris, Tuart, Ta Weret i Tawaret, és la deessa egípcia de la fertilitat i Llegiu més…

General

La Col·lecció Egipcia dels Amatller

La col·lecció egipcia dels Amatller El 1909 la família Amatller empren un viatge que els ha de portar fins a Egipte i al actual Sudan, sens dubte l’afició per la fotografia deixa la petjada del Llegiu més…

General

Gran troballa

Gran troballa en el fons arqueològic Victor Català Ens hem de felicitar de saber de l’existència d’un nou escarabeu de procedència egípcia en el Fons Victor Català. És l’Alfoli de la Sal de la vila Llegiu més…