Nou lliurament del museu Eivissenc

Amulet de la deessa Isis
Nou lliurament de més de 16 fotografies del Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. Mostrem un amulet d’Isis, de fabricació en pasta vidrada de color verd,  amb el número d’inventari MAI4803. Mesura 47 x 24 x 12,5 mil·límetres.
Properament us mostraré les altres.  

Categories: Peces

Entrades relacionades

General

Un bou Apis, nova incorporació al nostre repositori digital.

Un bou Apis, nova incorporació al nostre repositori digital. Aquesta figura votiva del bou Apis, que du el disc de sol amb un ureu entre les banyes, es la nova incorporació de la col·lecció privada Llegiu més…

General

Una placa de Bes, inèdita.

Una placa de Bes, inèdita.Aquesta placa rectangular realitzada a motlle amb la figura del déu Bes, representat de cos sencer, amb els genolls flexionats i el seu característic plomall de set plomes. El rostre caricaturesc Llegiu més…

General

El Taueret de Caterina Albert i Paradís

El Taueret de Caterina Albert i Paradís Tueris o Toeris (nom grec) o Taueret (nom egipci) també escrit Taweret, Taurt, Tuat, Taouris, Tuart, Ta Weret i Tawaret, és la deessa egípcia de la fertilitat i Llegiu més…