Projecte Uemot també a les xarxes socials!
Gaudiu de l’Egipte Antic que hi ha a nostres terres. Us agrada l’Egipte Antic? Sou usuaris de xarxes socials? Doncs us proposem ampliar els nostres lligams a través dels perfils a les xarxes del Projecte Uemot!

Facebook, Twitter i Google+

Facebook, Twitter i Google+ són les tres xarxes on Projecte Uemot té presència oficial, adaptats a les particularitats de cadascun dels mitjans. Compartim continguts interessants, i novetats de les darreres troballes.
La nostra pàgina de Facebook és accessible a través de facebook.com/egipte-org-Projecte-Uemot, mentre que a Twitter ens podreu trobar sota el perfil  @projecteuemot i a Google+, a plus.google.com

Us hi esperem! Cada cop som més.!

Categories: General

Entrades relacionades

General

Del Delta del Nil a la Plaza del Rei

Del Delta del Nil a la Plaza del Rei Àmfora de cos globular acanalat amb nanses del tipus Egloft 167, trobada en excavació realitzada l’Arxiu Administratiu de Barcelona, entre el palau Requesens i la muralla Llegiu més…

General

Una nova aportació: Figureta de Nefertum

Una nova aportació al nostre recopilatori, procedent d’una col·lecció privada, una figureta votiva de bronze i intacte, del déu Nefertum. Mesura 68 mm. Període Tarda. Nefertum, és el déu de la planta de lotus i una divinitat solar Llegiu més…

General

Saps ? Tenim més de 135 Uixebtis a nostre país.

Saps ? Tenim més de 135 Uixebtis a nostre país. Poc a poc anirem obrim la capsa de dades.