Treball de col·laboració
Aquesta es la col·lecció de Torre de Fontaubella, peces d’una col·lecció que amb el treball col·lectiu del Foro de la plana web, egiptologia.com, desitgem poder classificar, donant-li datació, procedència, classe de material, i altres dades que permetin una bona identificació.
Aquest treball permetrà retolar convenientment l’exposició que es realitza a aquesta vila.
Podeu col·laborar en la següent direcció
: Foro d’egiptologia.com

Categories: GeneralMUSEUSPeces

Entrades relacionades

General

Amulets de tipus egipci de l’aixovar funerari de la tomba 586 de la necròpolis del “Cabecico del Tesoro”

Amulets de tipus egipci de l’aixovar funerari de la tomba 586 de la necròpolis del Cabecico del Tesoro al conjunt arqueològic ibèric del Verolay a Santo Angel. Depositat al Museu Arqueològic de Murcia. Figureta Horus, Llegiu més…

General

Un Horus molt ben conservat, trobat a la necròpolis El Cigarralejo

Un Horus molt ben conservat, trobat a la necròpolis El Cigarralejo  Trobat a la necròpolis del conjunt ibèric del Cigarralejo, a la població de Mula, a tocar del Baix Segura, concretament a sepultura numero T-180. Llegiu més…

General

Figura antropomorfa amb cap de Falcó. Horus

El Museu Municipal «Jerónimo Molina» de Jumella, a la comarca de l’Altiplà es depositari d’aquesta figureta d’Horus, trobada al jaciment de lanecròpoli del “poblado” a Coimbra del Barranco Ancho.Emmotllada en pasta i vidrada, mesura 37 x Llegiu més…