Amulet Alexandri d’un cap de guerrer
Es tracta d’une de les darreres adquisicions d’aquesta col·lecció privada, que podeu veure a Fragments de l’Antic Egipte. Es un Amulet/Talisma que representa el cap d’un guerrer, d’època correponent al regnat de Cleòpatra VII i alçada de 25 mm. Sols col·leccions com aquesta, amb paciencia, constancia i esforç privat, permeten preservar aquests petits tresors per al futur.

Categories: Peces

Entrades relacionades

General

Un bou Apis, nova incorporació al nostre repositori digital.

Un bou Apis, nova incorporació al nostre repositori digital. Aquesta figura votiva del bou Apis, que du el disc de sol amb un ureu entre les banyes, es la nova incorporació de la col·lecció privada Llegiu més…

General

Una placa de Bes, inèdita.

Una placa de Bes, inèdita.Aquesta placa rectangular realitzada a motlle amb la figura del déu Bes, representat de cos sencer, amb els genolls flexionats i el seu característic plomall de set plomes. El rostre caricaturesc Llegiu més…

General

El Taueret de Caterina Albert i Paradís

El Taueret de Caterina Albert i Paradís Tueris o Toeris (nom grec) o Taueret (nom egipci) també escrit Taweret, Taurt, Tuat, Taouris, Tuart, Ta Weret i Tawaret, és la deessa egípcia de la fertilitat i Llegiu més…