Amulet Alexandri d’un cap de guerrer
Es tracta d’une de les darreres adquisicions d’aquesta col·lecció privada, que podeu veure a Fragments de l’Antic Egipte. Es un Amulet/Talisma que representa el cap d’un guerrer, d’època correponent al regnat de Cleòpatra VII i alçada de 25 mm. Sols col·leccions com aquesta, amb paciencia, constancia i esforç privat, permeten preservar aquests petits tresors per al futur.

Categories: Peces

Entrades relacionades

General

Figura antropomorfa amb cap de Falcó. Horus

El Museu Municipal «Jerónimo Molina» de Jumella, a la comarca de l’Altiplà es depositari d’aquesta figureta d’Horus, trobada al jaciment de lanecròpoli del “poblado” a Coimbra del Barranco Ancho.Emmotllada en pasta i vidrada, mesura 37 x Llegiu més…

General

Del Delta del Nil a la Plaza del Rei

Del Delta del Nil a la Plaza del Rei Àmfora de cos globular acanalat amb nanses del tipus Egloft 167, trobada en excavació realitzada l’Arxiu Administratiu de Barcelona, entre el palau Requesens i la muralla Llegiu més…

General

Un bou Apis, nova incorporació al nostre repositori digital.

Un bou Apis, nova incorporació al nostre repositori digital. Aquesta figura votiva del bou Apis, que du el disc de sol amb un ureu entre les banyes, es la nova incorporació de la col·lecció privada Llegiu més…