Cartonatge de lli i guix, policromat

Avui us ensenyo aquest magnific cartonatge que pertany a la Col•lecció d’Art i Cultura Funerària Mémora. Aquest grup empresarial dins de la col•lecció disposa de algunes mostres del legat de l’Antic Egipte. En breu ens faran arribar informació dels estudis que estan realitzan sobre el seu fons.

Categories: MUSEUSPeces

Entrades relacionades

General

Del Delta del Nil a la Plaza del Rei

Del Delta del Nil a la Plaza del Rei Àmfora de cos globular acanalat amb nanses del tipus Egloft 167, trobada en excavació realitzada l’Arxiu Administratiu de Barcelona, entre el palau Requesens i la muralla Llegiu més…

General

Un bou Apis, nova incorporació al nostre repositori digital.

Un bou Apis, nova incorporació al nostre repositori digital. Aquesta figura votiva del bou Apis, que du el disc de sol amb un ureu entre les banyes, es la nova incorporació de la col·lecció privada Llegiu més…

General

Una placa de Bes, inèdita.

Una placa de Bes, inèdita.Aquesta placa rectangular realitzada a motlle amb la figura del déu Bes, representat de cos sencer, amb els genolls flexionats i el seu característic plomall de set plomes. El rostre caricaturesc Llegiu més…