Un petit Museu prop del jaciment de l’El Molar
El Museu arqueològic de Sant Fulgenci, deuria de mostrar alguns objectes trobats al jaciment de la necròpolis d’El Molar, objectes egipcis o egitizants del segle VI aC., que ara sols poden contemplar en poques publicacions i que ara resten als magatzems del Museu arqueològic d’Alacant. Us apropem una mica d’informació a l’espera que siguin tornats a aquest museu del Baix Segura.

Categories: MUSEUS

Entrades relacionades

General

Una placa de Bes, inèdita.

Una placa de Bes, inèdita.Aquesta placa rectangular realitzada a motlle amb la figura del déu Bes, representat de cos sencer, amb els genolls flexionats i el seu característic plomall de set plomes. El rostre caricaturesc Llegiu més…

General

La Col·lecció Egipcia dels Amatller

La col·lecció egipcia dels Amatller El 1909 la família Amatller empren un viatge que els ha de portar fins a Egipte i al actual Sudan, sens dubte l’afició per la fotografia deixa la petjada del Llegiu més…

MUSEUS

La Nina del Museu de l’Art de la pell de Vic

La Nina del Museu de l’Art de la pell de Vic Nina egípcia. Cuir modelat i policromat, tot plegat de color fosc. Modelada en forma de nina. Presenta decoració amb tela enganxada i plata. Porta Llegiu més…